Tarina AnnaS. Kutsukortin takana

 

Se kaikki alkoi omista hääkutsuista

 

Perustin AnnaS. Kutsukortit -yritykseni vuonna 2018 omien häideni jälkeisessä hääkuplassa ja halusta tuottaa myös muille ihastuttavia ja persoonallisia painotuotteita juhliin. Olin suunnitellut kutsukortit häihini (Hääkutsu Kukka), joista sain läheisiltäni innostavaa palautetta alkaa myymään niitä myös muillekin.

 

Olin jo valmiiksi yrittäjä graafisena suunnittelijana ja markkinoinnin asiantuntijana, sekä alalla vuodesta 2016, joten uusi aluevaltaus hääpuolella oli luontevaa jatkoa yritykselleni. Siitä alkoi mielenkiintoinen, hauska ja haastavakin matka hääbisneksen taianomaisessa maailmassa, jossa jokainen työ on täynnä asiakkaan odotusta, jännitystä, toiveita ja rakkautta. Olen äärettömän kiitollinen jokaiselle asiakkaalleni saadessani kunnian olla osana yhtä elämänsä suurinta päivää.

Missioni on tarjota yksilöllisiä ja näyttäviä painotuoteratkaisuja juhliin jokaisen asiakkaani tarpeiden mukaisesti. Suunnittelen tuotteet kotonani Turussa ja digitaalisista aineistoista fyysiseksi tuotteeksi tuottavat mahtavat paikalliset yhteistyökumppanini, kuten Prigi, Painola ja Blue Sign. Olemme siis kotimainen ja laadukas vaihtoehto yksilöllisyyttä arvostavalle henkilölle. 

Verkkokaupassa on valittavana tuotteita, kuten kutsukortteja, paikkakortteja ja sinettileimasimia eri mallistoista. Tuotteiden tekstirunko on täysin muutettavissa juuri teidän mieleiseksi ja tarvittaessa myös pienet ulkoasumuutokset onnistuvat - kysy rohkeasti lisää. Jos haluatkin aivan omanlaiset, räätälöidyt painotuotteet, OLE YHTEYDESSÄ ja luodaan juhliinne räätälöidyt painotuotteet. 

Muistathan, että lähes mikä tahansa on mahdollista. Kerron mielelläni lisää ideoista ja painomaailman mahdollisuuksista, kuten folioinnista, muotoleikkauksesta, reikäniittauksesta sekä vaikkapa ekokartongista, hohtavasta kartongista, vanerista tai läpikuultavista painomateriaaleista. 

Minulta saat muun muassa seuraavia tuotteita:

Hääkutsut, Save the Datet, istumajärjestykset, nimikyltit, ruokalistat, ohjelmat, vieraskirjat, infokyltit, photobooth -tarvikkeet, kaaso & bestman -kortit, pulloetiketit, valmistujaiskutsut ja muut juhlakutsut.

  Odotan innolla saadessani olla osa ikimuistoista ja ainutlaatuista päiväänne!

  ♥ & : Anna

   
  Anna Sarjomaa
  Kuvat: Maria Kiraly
  AnnaS. Kutsukortit | anna@kutsukortit.com | +358 50 5115 204  | Kalhuntie 10, 20810, TURKU | Y-tunnus: 2867851-8 | AnnaS. Graphics & Marketing