Tietoa meistä

infotaulu annas. kutsukortit

 

Se kaikki alkoi omista hääkutsuista. AnnaS. Kutsukortit on perustettu tekijän Anna Sarjomaan omien häiden jälkeisessä hääkuplassa ja innostuksesta tuottaa myös muille ihastuttavia ja persoonallisia painotuotteita juhliin. Haluamme tarjota yksilöllisiä ja näyttäviä ratkaisuja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Grafiikoiden suunnittelijana ja verkkokauppiaana toimii turkulainen Anna Sarjomaa mahtavien yhteistyökumppaniensa kera. AnnaS. suunnittelee designiä Suomessa, jotka painetaan Suomessa. Enää ei tarvitse huolehtia kutsujen ja paperituotteiden askartelusta, sillä AnnaS. Kutsukortit luo mitä vain - edes mielikuvitus ei ole rajana.

Verkkokaupastamme saat tilattua juhliisi upeat painotuotteet korkealaatuisina valmiina painotuotteina yhteistyökumppanimme Prigi:n teettämänä tai voit vaihtoehtoisesti ostaa hääkutsun designin sähköpostitse itsetulostettavana/painettavana versiona. Lähetämme valmiit tuotteet sinulle lähimpään Postin pakettipisteeseen.

Jos haluatkin aivan omanlaiset, räätälöidyt grafiikat ja painotuottet, OLE YHTEYDESSÄ ja luodaan juhlatuotteet juuri teille! Muistathan, että lähes mikä tahansa on mahdollista. Kerromme mielellämme lisää mykistävistä ideoista ja painomaailman mahdollisuuksista, kuten folioinneista, muotoonleikkauksista, sekä vaikkapa ekokartongista, hohtavasta kartongista, vanerista ja läpikuultavista painomateriaaleista!

Päätuotteenamme on hääkutsut, mutta valikoimaamme laajennetaan jatkuvasti, aina kun uusia ideoita syntyy. Muita tuotteitamme ovat muun muassa: 

  • Häätuotteet (Save the Datet, istumajärjestykset, nimikyltit, ruokalistat, ohjelmat, vieraskirjat, infokyltit, photobooth -tarvikkeet, kaaso & bestman -kortit, pulloetiketit, ihan mitä mieleesi vain tulee!)
  • Syntymäpäiväkutsut
  • Ristiäis- ja nimiäiskutsut
  • Ylioppilaskutsut
  • Kihlajaiskutsut
  • Rippikutsut
  • Kihlajaiskutsut
  • Onnittelukortit

Odotamme innolla saadessamme olla osa ikimuistoista ja ainutlaatuista päiväänne!

♥ : Anna


  YHTEYSTIEDOT:
AnnaS. Kutsukortit
anna@kutsukortit.com 
+358 50 5115 204 
Kalhuntie 10, 20810, TURKU

 Y-tunnus: 2867851-8  
AnnaS. Graphics & Marketing