Omien häiden kiitoskortit

häiden kiitoskortti, AnnaS. Kutsukortit

Nyt ne ovat valmiit, ihanat kiitoskortit häistämme, joiden materiaali- ja tehostevalinnat osuivat mielestäni täysin maaliin, niin ikään kuvavalintojen kanssa. Kuvien valinta tosin ei todellakaan ollut helppoa, sillä meillä oli niin paljon kauniita ja tunnepitoisia hääkuvia, jotka olisivat kaikki sopineet kiitoskorttien kuvutukseksi, mutta vain kaksi piti valita. Kiitos taas kerran Maria Kiraly täydellisistä ja kylmiä väreitä nostattavista hääkuvistamme. 


Kortin materiaaliksi valikoitui lumoava 300g Keaykolour Recycled Particles Sunshine -ekokartonki, jossa ihanasti välkehtii kultahileet ja kuparin sävyiset kappaleet. Häissämme teemana oli kesän kukat, joista kiitoskortteihin valitsin apilan syksyn teemaan sopivana ruusukultaisena versiona. Apila nousi tärkeäksi elementiksi pappani pitämän puheen myötä, jossa hän kertoi juhlaväelle apilan onnea ja rakkautta symboloivasta merkityksestä.

Painotuotteita suunnitellessa onkin hauskaa prosessin rajattomuus ja se, että mikä tahansa on mahdollista. Kutsukorttien ja muiden juhlaprinttien punaisena lankana voi pitää esimerkiksi tärkeää harrastusta, lempikukkaa tai vaikkapa väriä, joka esiintyy kaikissa materiaaleissa ja luo ehyen kokonaiskuvan juhlan ympärille. Matkan varrella ideaa voi jalostaa ja lisätä mukaan erilaisia elementtejä - mitä ikinä keksiikään, vaikkapa juuri kiitoskortteihin. 

Oliko sinullakin häät ja haluaisit juhliesi arvoiset kiitoskortit vieraillesi? Ota yhteyttä ja tehdään teille sellaiset. ♥

 häiden kiitoskortti, AnnaS. Kutsukortit

Tunnisteet: Häät, Kiitoskortti

Kirjoita kommentti