Joulu tulee taas

On taas se aika vuodesta, kun saa lähettää ystäville ja läheisille joulutervehdyksen kauniin kortin muodossa. Halusin ehottomasti kantaa korteni kekoon ja suunnitella erilaisia vaihtoehtoja valittavaksi. Lemppari-ideoiksi muodostuivat himmeli, irrotettava joulupallo ja omasta kuvasta painettava joulukortti painetulla lähettäjätekstillä. Nämä painettuina näyttävätkin todella ihanilta - kulta ja valkoinen painomuste astuvat todella edukseen punaisesta ja vihreästä kartoingista sekä huokuvat lämpimiä joulumuistoja.

JOULUPALLO

Tämän joulukortin juju on taustastaan irroitettava joulupallo, joka toiselta puolelta  toivottaa hyvän joulun tervehdyksen ja toiselta taas onnea tulevalle vuodelle. Pallon voi irrottaa kortista ja kiinnittää hamppunarusta sidotusta rusetista vaikka joulukuuseen roikkumaan. Kortti lähetetään kuoressa, joka toimitetaan tilauksen mukana. Tämä joulukortti on oma suosikkini. 

joulukortti joulupallo

HIMMELI

Halusin tehdä ajattoman ja rauhallisen joulukortin, jossa on karsittu pois kaikki ylimääräinen. Ystävältäni sain idean sommitella perinteikäs himmeli joulukorttiin ja tämä olikin varsin hyvä idea. Kulta ja vihreä ovat hyvä tiimi, niin hyvä, että tätä voisi pitää ympäri vuoden vaikkapa kehyksissä seinällä.

joulukortti himmeli

OMA KUVA

Joulukortti omasta kuvasta on monen perheen must-have ja korttia pääseekin kaunistamaan lapset, lemmikit ja muutkin perheenjäsenet. Ikisuosikkiin halusin lisätä joulun kasvielementtejä tuomaan herkkyyttä ja aistikkuutta ajattomalla tavalla. Bonuksena kortteihin saa painettuna oman nimen lähettäjäksi, jolloin antaa todella tyylipuhtaan ja viimeistellyn vaikutelman, eikä tarvitse kuin kirjoittaa vastaanottajan tiedot. Tämä kortti on saatavana myös ruotsiksi ja engalnniksi!

joulukortti omasta kuvasta

Oikein ihanaa joulunodotusta kaikille! ♥

Tunnisteet: Joulu, Joulukortit

Kommentit

 • Kirjoittaja aacaciwa, päivänä

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Online Amoxicillin prk.bisb.kutsukortit.com.ild.xz http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

 • Kirjoittaja uyoeviy, päivänä

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxil Online Amoxicillin wpi.lwje.kutsukortit.com.tmb.rr http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

 • Kirjoittaja geoxqmskc, päivänä

  PayPal
  ageoxqmskc
  geoxqmskc http://www.gsb86ea32w55k1qm946hsm53l5ol7b04s.org/
  [url=http://www.gsb86ea32w55k1qm946hsm53l5ol7b04s.org/]ugeoxqmskc[/url]

Kirjoita kommentti